Watson’s Bay residence

 

4cove024cove01

Located on Sydney’s exclusive Watson’s Bay directly on the waterfront, brief was to renovate an existing 90’s builder design home into a contemporary resort style luxury residence, for an overseas client. Working within the strict guidelines and restraints of the Woolharra Council heritage precinct planning requirements.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s